Nyheder

Initiativpris

Rødovre Kulturelle Aftenskole modtog i weekenden DOF Initiativpris ifbm. DOF Landsmødet på Hotel Munkebjerg i Vejle. Det blev en fantastisk prisoverrækkelse hvor RKA kom i fokus med udviklingen og samarbejdet på lungeområdet. Specielt samarbejdet med Rødovre kommune og Lungeforeningen blev nævnt som enestående. Med stående ovation af forsamlingens mange medlemsskoler, blev prisen overrakt til Formanden for RKA Ida Fordsmand og skoleleder Jan Howy Rasmussen.

Forældre til ordblinde børn

Vi har sammensat en række aftener med fokus på ordblindhed. Gør det nemmere med de rigtige hjælpemidler. Bliv rustet til at hjælpe dit barn med lektierne. Lær af den nyeste forskning hvilke metoder der virker og har en påvist effekt. Foredragsrækken er et samarbejde mellem Rødovre Kulturelle Aftenskole og Rødovre Skole.

Klik på billedet eller teksten for at læse mere.

Keramikskole

Som noget nyt hos RKA får vi nu muligheden for at tilbyde jer at prøve kræfter med keramik. Keramik er et gammelt håndværk, som har en opblomstring, fordi folk oplever glæden ved at skabe noget der giver flotte resultater. Man behøver ikke at have prøvet det før, for vi har været heldige og få en meget kompetent underviser, som allerede med stor succes har undervist i keramik andre steder. Hun hedder Isabel og hun kan næsten ikke vente med at komme i gang. Du kan tilmelde dig ved at ringe på tlf. 36757522...

Nyt fra RKA

Så er der nyt fra RKA. Læs om vores nye Keramikskole, det nye katalog og meget mere. Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig under fanen "Nyhedsmail". Så er du altid opdateret på hvad der sker på RKA.

Nomineret til årets Aftenskole

Rødovre Kulturelle Aftenskole er nu Rødovres største aftenskole og samtidig Vestegnens største udbyder af ordblinde undervisning. RKA hjælper i dagligdagen rigtig mange mennesker med KOL og Dyslexi udover alle de almindelige folkeoplysende hold.
RKA har et omfattende Seniorfitness program, som oplever stor tilgang hvert år. Med egne undervisnings –og træningsfaciliteter har RKA været i stand til at organisere undervisningen inden for Sundhedsfag på en ny måde, hvilket har tiltrukket mange af Rødovres seniorer.
Denne evne til at genopfinde Aftenskolen og sikre dens fortsatte eksistensberettigelse gør at Rødovre Kulturelle Aftenskole indstilles til Årets Aftenskole 2016 og Aftenskolernes Pris.

KLUB RKA

Bliv medlem af KLUB RKA og få en række fordele. Klik på menuen "KLUB RKA" og læs mere.

Samarbejde med Psykoterapien

Oplever du symptomer på stress, depression eller angst?
Eller har du det bare skidt uden helt at kunne sætte ord på dine tanker og følelser?
Mange af os oplever, at livet i perioder er udfordrende, og at det kan være nødvendigt med en hjælpende hånd udefra. Så er samtaleterapi det rigtige sted at begynde. Bliv klogere på dig selv, dit potentiale, og dine relationer. Og husk at intet er uopretteligt!

Psykoterapeut
Jean Kristiansen
Vesterbrogade 62A, 1620 Kbh V
www.jeankristiansen.dk
jeankristiansen@gmail.com/61671679

RadioRas

RadioRAS gik første gang i luften d. 14. oktober 2012 på RødovreKanalen. Nu finder du os på netradio www.radioras.dk
Radio RAS er Danmarks første folkeoplysende radiokanal der virker på frivillig basis. Det betyder også, at interview og gæster i studiet er baseret på invitation og ikke kommercielt baseret.
Vi sender 24/7, 24 timer i døgnet alle 7 dage. RadioRAS er en selvstændig folkeoplysende forening med bestyrelse der har Rødovre Kulturelle Aftenskoles leder som Radio RAS stationsleder. Vi er tilknyttet Rødovre Aftenskolers Samråd og formidler stof der falder ind under Folkelig Oplysning. Målgruppen er de modne voksne. Du kan læse mere om RadioRas på www.radioras.dk

Kursusprogram

Se det nye kursusprogram i fanen "Kursusprogram 2016-2017"...

Tag en ven med

Tag en ven billede.JPG

Vitaminer til livet

Udklip2.JPG

Udviklingsinitiativer omkring DOF

Udklip4.JPG

Akvarel Workshop

Akvarel Workshop 2017 med Paul Riley.jpg

Forældre til ordblinde børn

Forældre til ordblinde børn - temaaftener.jpg

Initiativpris

Ny ny.jpg