Hvem er vi?

Alle selvstændige voksenskoler under samme paraply www.dofvestegnen.dk. Skolerne er foreninger, der alle arbejder for og med Folkeoplysningen til glæde og til gavn for alle, der vil begejstres eller bare vil fordybe sig. Sæsonen byder på nyheder indenfor stort set alle kategorier og genrer med de bedste undervisere til de mange kursister, der kommer år efter år eller de nye der vil prøve for første gang. Vi kan tilbyde en bred palet af enestående og unikke foredrag og debatter og fremragende kurser.

Se nærmere på vores hjemmeside www.dofvestegnen.dk eller rekvirer vores katalog, hvor du kan blive yderligere inspireret.Kontakt os på 36 75 75 22 hvor der vil altid vil være en venlig stemme til at råde og vejlede. Tilmeld dig også på hjemmesiden til vores gratis Nyhedsbrev -så får du de bedste og hurtigste tilbud som de første – det kan der være mange fordele ved.

God Sæson 2017 i Voksen og Aftenskolerne med undervisning i Rødovre, Hvidovre og Brøndby. Bemærk! Alle kan deltage på vores hold uanset bopæl. Der er ingen prisstigning på vores ordinære hold i sæson 17' i forhold til sidste år. 

Årets generalforsamlinger:
- Rødovre 19/4-2018
- Hvidovre 19/4-2018
- Brøndby 19/4-2018